DRUM HORSE STABLE
DrumHorse Denmark

* The Fairytale Horses*

Stangvarer eller haute couture

Vi er faldet fuldstændig for den race, vi ønskede en anderledes hest  vores passion
 for det unikke og specielle er meget stor, Så det var ikke et tilfælde vi faldt for den helt fantastiske DrumHorse.

Vi blev i 2006 de stolte ejere af : den 4 årige Sir Baron Baxter Bazz  som blev Danmarks første kåret DrumHorse - udnævt til  ambassadør for DrumHorse i Skandinavien Sir Baron Baxter Bazz blev starten på DrumHorse Denmark – The Fairytale Horses.

Med vores race er det store arbejde at formidle historien om racen – som byder på en lang række traditioner som giver mange forpligtigelser i det daglige arbejde: De skal altid præsenteres smukt og royalt. Deres kæmpe hårpragt giver et daglig arbejde. Foder og forplejning er meget vigtigt, da DrumHorsen skal have den helt rigtige korpus. Og så er der også klargøring til kåring og modelfoto mm. Derudover er der naturligvis den daglige træning – dressur og klikkertræning

*

Sielja datter af DrumHorse Denmark, har fra hun var 4 år siddet på en hest, og hendes interesse for arbejdet med hestene blev større, hun er uddannet / trænet på en af sjællands bedste dressur steder Jonstrupgården.
Sieljas træner kunne hurtigt se at hun havde talent for at arbejde med de unge heste.
Idag har hun sagt farvel til varmblods hestene og lægger alle sine kræfter i tilridning og præsentation af vores DrumHorses.
Sielja har selv uddannet Lord Korpus og Prince Chato.
 

Hvem er vi :

Kiki og Ronni Dantved
&
Sielja Dantved
Kiki og Baxter

Ronni og Gorgie

Sielja og Korpus at
DRUM HORSE STABLE