Velkommen til Danmarks 
første kåret og registreret 
DrumHorse hingst 

Lord Korpus King Keen 

Lord Korpus King Keen
*
Søn af Dublin

født . 1993

First Premium i 
2003, 04, 05 , 06, 07 & 2008
Ster, Preferent 

Vores møde med den helt specielle race DrumHorsen, og vores store kærlighed til Sir Baron Baxter Bazz, gjorde, at vi måtte kigge efter en mere ...

I 2007 så vi hingsten Lord Korpus King Keen og vi blev betaget af hans gang og væsen. Det var dog
vigtigt for os at han havde noget at byde på både med hensyn til udstråling og i gangen. Han var 2 år og kun en baby, da han blev en del af Drumhorse Denmark, men allerede dér kunne han vise sig frem som en show hest skal.

Tanken var at han skulle være Sir Baxter´s modsætning – så vi i et show kunne placere dem i hver deres musik og kostumekategori og med hans sort/ hvide tegninger var det perfekt.

Som 3-års blev Lord Korpus sendt til berider Louise Poulsen til tilridning. Louise Poulsen avler og tilrider hovedsageligt DV’er og hun var enormt fascineret over hans iver efter at arbejde. Her udviste han igen imponerende gang og et godt temperament og vi glædede os som vanvittige til at få han hjem igen og fortsætte med arbejdet. Træning fra jorden er selvfølgelig vigtigt med alle heste og da vi benytter klikkertræning til mange af show-elementerne var det skønt at arbejde med en hest som Lord Korpus. Han er meget kontaktsøgende og meget opmærksom på sine mennesker.
Der bliver arbejdet intenst med både dressuren og klikkertræningen uden at glemme at han endnu ikke er færdigudviklet. Lord Korpus skal vokse og udvikle sig nogle år endnu og ind i mellem får han en velfortjent pause der giver ham tid til at puste ud, både fysisk og mentalt.

At arbejde med en unghest som Lord Korpus har været en oplevelse i sig selv. Han er cool og ikke til at ryste. Allerede som 3-års præsenterede vi ham i et show første gang, og han tog det hele med knusende ro. Ikke noget med at støtte sig op ad Sir Baxter, næ næ han kørte skam sit eget løb. Og hvor mange ungheste kan lige det?

Komme i byen for første gang og så oven i købet med en Harley som sidestykke, uden at hidse sig den mindste lille smule op. Endnu en gang var det for os bare et bevis på at i denne hest havde vi noget helt unikt.

Hos Drumhorse Denmark føler vi at det er trist at der er så mange tabuer omkring det at have hingst. Vi holder os til at hingsteforstand bare er hesteforstand og så lige en ekstra dosis sund fornuft. I dagligdagen bliver der ikke gjort det helt store ud af, at Lord Korpus er hingst. Han står selvfølgelig i samme stald som resten af vores heste, hopper såvel som vallakker og følger samme rutiner som de andre. Vi har ikke hingst bare for at have hingst, men håber at se Lord Korpus give sine karakteregenskaber videre til fremtidige afkom. Vi er vanvittigt passionerede omkring racen Drumhorse og ønsker som det gamle ordsprog siger; at avle det bedste med det bedste.